aanbouw

U wilt meer ruimte in uw huis en u bent benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u een aanbouw laten plaatsen of een verbouwing uit laten voeren? Wat voor ruimte wilt u precies creëren? Hoe zorgt u voor een goede en vooral mooie overgang van de bestaande ruimte(n) naar de nieuwe?

Graag bespreken wij met u welke materialen u wilt en kunt gebruiken, welke afwerking u op vloeren en muren wilt en wat de mogelijkheden hierin zijn. Uiteraard adviseren wij u ook over de benodigde isolatie.
Vaak komen er meer wensen om de hoek als er eenmaal verbouwd gaat worden, nieuwe vloer, vloerverwarming, nieuwe keuken, stucwerk, etc. Alles is mogelijk, ook kunnen wij u adviseren hoe u een verbouwing gefaseerd aan kunt pakken. Wat is raadzaam om meteen te doen en wat kan eventueel ook een jaartje later.

Wij adviseren, wij meten op, ondersteunen bij de vergunningsaanvraag, leveren en bouwen de aanbouw en zorgen voor de complete afwerking. Het hele traject van ontwerp en offerte tot installatie en oplevering kunnen wij voor u uitvoeren maar u kunt ook gedeelten aan ons uitbesteden.