Ons Werk

De werken die wij uitvoeren zijn van grote diversiteit. Hierbij kunt u denken aan het vernieuwen van kozijnen deuren en ramen, het renoveren van badkamer, keuken of woning.
Maar ook een gehele uitbouw, dakkapel, dakopbouw of zelfs een gehele woning. Kortom persoonlijk contact & vakkundige timmerlieden met visie; uw ideale bouwpartner!

"Wij zijn en werken samen met gespecialiseerde vakmensen. Of het nu gaat om het doorbreken en plaatsen van muren, het zetten van tegels, het aanleggen van leidingen of elektriciteit, metselwerk of
schilderwerk, wij staan altijd graag voor u klaar."


 

AANBOUW/VERBOUW


Graag bespreken wij met u welke materialen u wilt en kunt gebruiken, welke afwerking u op vloeren en muren wilt en wat de mogelijkheden hierin zijn. Uiteraard adviseren wij u ook over de benodigde isolatie.

OPBOUW/DAKAPPEL

 

Wilt u een dakkapel laten plaatsen? Wilt u uw dakkapel renoveren? Een dakkapel is meer dan alleen maar extra ruimte. Het is een verandering van het straatbeeld, het heeft constructieve gevolgen voor uw dak, het is ook nadenken over de juiste lichtinval.

BADKAMER

 

Hebt u plannen om uw badkamer te vernieuwen? Heeft u een badkamer op het oog maar moet deze nog worden geplaatst? Of bent u op zoek naar de mogelijkheden voor een andere inrichting van uw badkamer? We komen graag bij u langs om te kijken wat er moet gebeuren.

KEUKEN


Wilt u een nieuwe keuken aanschaffen? Hebt u een keuken gekocht en deze moet geplaatst worden? Gaat u uw huidige keuken aanpassen? Wij kunnen u bij elke keukenklus van dienst zijn.

ONDERHOUD


Wij kunnen ook periodiek onderhoud voor u verzorgen. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld het schilderwerk van de gevelkozijnen en onderhoud van de CV-installatie.

WhatsApp
Facebook

Pennings Vught maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.